Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Vércukormérő Dcont ETALON

Vércukormérő Dcont ETALON
 • Vércukormérő Dcont ETALON
 • Vércukormérő Dcont ETALON
6 300 Ft
Vércukormérő Dcont ETALON
 • A Dcont ETALON a legmodernebb, bioszenzoros (elektrokémiai) mérési technológiával működő vércukorszintmérő készülék.
  A Dcont ETALON vércukormérő egyénileg testre szabható:
  - a legideálisabb célérték tartomány
  - a legideálisabb mérési időpontok
  - hipoglikémiás figyelmeztetések, egyedi emlékeztető
  - azonnali, -az eredményeknek megfelelő- LED fényjelzés
  A Dcont® ETALON készülék az ETALON TESZT tesztcsíkkal kompatibilis.

  Csomag tartalma:
  - Dcont® ETALON vércukormérő készülék
  - ujjbegyszúró készülék
  - vérvételi lándzsa (8 db)
  - zippzáras tok
  - diabétesz napló
  - USB kábel
  - használati útmutató

  A Dcont ETALON vércukormérő egy olyan korszerű készülék, amely segítségével egyszerűen és megbízhatóan tudja ellenőrizni a pillanatnyi vércukorszint értékét.
  A készülék a pillanatnyi vércukorszintet határozza meg oly módon, hogy érzékeli a vérminta glükóz tartalmával arányosan, a tesztcsíkban kialakuló elektromos áramot. A vércukormérő készülék az ETALON Teszt tesztcsík használatára hitelesített. Más típusú tesztcsík nem használható! A kijelzett vércukorérték a vérplazma vércukorszintjének megfelelő. A méréshez friss kapilláris, teljes vért használjon. A készülék lehetőséget biztosít arra, hogy a vércukor eredményei mellett az étkezési és fizikai aktivitásának állapotát is rögzítse. A jelölők folyamatos használata megkönnyíti Önnek és a kezelőorvosnak is az eredmények értékelését.

  A készülék az utolsó 720 adatot (vércukorérték, inzulin- vagy szénhidrátbevitel) a rögzítés dátumával és időpontjával együtt automatikusan eltárolja. A készülék ellenőrzi a pontos méréshez szükséges környezeti hőmérsékletet és nem megfelelő érték esetén hibaüzenetet ad. A készülék csipogó hanggal jelzi a használat fontos eseményeit: a gombok lenyomását, a hibaüzeneteket és a mérési folyamat lépéseit. A készülék önellenőrzésre szolgál.
  A készülék az ETALON Teszt tesztcsíkkal együtt alkot egy rendszert. Az ETALON Teszt tesztcsík univerzális kódolású, azaz új tubus tesztcsík használatba vételekor nem kell a kódot állítani a készülékben.
 • Cikkszám
  DCONT01
  Tömeg
  2 kg/db