Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Lóbalzsam hűtő 500 ml

Lóbalzsam hűtő 500 ml
2 286 Ft
Lóbalzsam hűtő 500 ml
  • Hűsítő nyugtató, izomlazító készítmény. Alkalmazható kisebb sportsérülések (húzódások,ficamok), izom és ízületi fájdalmak kezelésére. Csökkenti az izomláz okozta fájdalmat. Kiváló derékfájás, hátfájás csillapítására. Vadgesztenye, arnica, rozmaring és mentaolaj értékes növényi kivonatait tartalmazza. Hűti a fáradt végtagokat és felgyorsítja a bőrt, izmok vérkeringését. Alkalmas izületi fájdalmak kezeléséhez.
    Vadgesztenye kivonat: a népi gyógyászatban is a gyenge vérkeringés, az ödémás, illetve gyulladásos eredetű panaszok kezelésére használták. Hozzájárul az érfal feszességének megtartásához.
    Árnica: hatásos gyulladás- és fájdalomcsökkentőként ismeretes, külsőleg fertőtlenítő, sebgyógyító hatású, továbbá kelések, vérömlenyek, csonttörések okozta ödémák, zúzódások, rándulások kezelésére ajánlott. Reumatikus panaszokra is kiváló. Sebgyógyító hatású. Segít a felületi visszérgyulladás gyógyításában.
    Rozmaring: illóolaja a végtagok vérkeringését javítja, reumaellenes és csillapítja az idegfájdalmat. Fokozza a vérkeringést, baktériumölő tulajdonságú. Fájdalomcsillapításóra izom és ízületi panaszok esetén.
    Menta: gyulladáscsökkentő, érzéstelenítő, gombák és baktériumok fejlődését gátolja.
    Kiszerelés: 500 ml
  • Cikkszám
    54703
    Tömeg
    200 g/db