Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Piros szőlőlevél krém visszeres lábra 250 ml

Piros szőlőlevél krém visszeres lábra 250 ml
1 715 Ft
Piros szőlőlevél krém visszeres lábra 250 ml
  • A vörös szőlőlevél és a vadgesztenye kivonatával, valamint az allantoin és a shea vajjal készült különleges készítmény frissítő gondoskodást nyújt. Ez a lábkrém hidratálja és táplálja a bőrt, nem zsíros, gyorsan felszívódik.
    Shea vaj: hozzájárulhat a bőr nedvességtartalmának megőrzéséhez. Az A- és E-vitaminok gyökfogó hatásukról ismertek. Akár aknés, ekcémás és pszoriázisos bőrpanaszok esetén is ajánlatos rendszeres használata. Tartalmaz F-vitamint, mely hiánya könnyen a bőr túlzott szárazságához, nehéz sebgyógyulásához, sőt ekcémás reakciókhoz is vezethet.
    Vörös szőlőlevél: a vörös szőlőlevél kivonata a visszeres, vénás panaszok kezelésében hatásos gyógyír. Nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat (rutin) és antioxidánsokat, melyek egyrészt erősítik az éralakat, serkentik a vénás keringést, másrészt óvják a bőrt a káros külső hatásoktól, megkötik a szabad gyököket. Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító.
    Vadgesztenye kivonat: A népi gyógyászatban is a gyenge vérkeringés, az ödémás, illetve gyulladásos eredetű panaszok kezelésére használták. Hozzájárul az érfal feszességének megtartásához.
    Allantoin: A szintetikus és természetazonos allantoin használata biztonságos, számos kozmetikumban használják, mivel sebhegesítő hatású. Az új sejtek képzését elősegíti, a bőrt simává teszi. Kutatások szerint az allantoin csökkenti az öregség külső jeleit.
    Kiszerelés: 250 ml
  • Cikkszám
    44520
    Tömeg
    200 g/db