Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


NAWAlution seböblítő oldat 2x150 ml

NAWAlution seböblítő oldat 2x150 ml
8 795 Ft
NAWAlution seböblítő oldat 2x150 ml
  • Alkoholmentes készítmény akut, krónikus sebek fájdalommentes tisztítására, fertőtlenítésére, hidratálására és gyógyítására.
    A fertőzött sebeket (akár MRSA is) hatékony fertőtleníti. A seben keletkező biofilm (mikroorganizmusok egybefüggő, összetapadt bevonata a sebfelületen) eltávolítására alkalmas. Vizsgálatok bizonyítják, hogy a krónikus sebek gyógyulását nagyban lassítja a sebfelszínen képződött biofilm (a gyógyszer hatóanyagok nem képesek áthatolni).
    Feloldja és lazítja a sebkérget és a rátapadó anyagokat.
    Krónikus sebek esetén megakadályozza a stagnáló sebgyógyulási fázist.
    Optimális sebkörnyezetet teremt (megfelelő pH-szint, nedvesség, tisztaság).
    Alkalmas ismételt és hosszú távú használatra. Együtt alkalmazható a legtöbb sebkezelésre használt termékekkel.
    Az akut sebek gyakran szennyeződhetnek földdel, különféle törmelékkel és ezzel együtt mikroorganizmusokkal. Ezekben az esetekben a fontos az alapos és gyengéd sebtisztítás.
    A krónikus sebek felületén gyakran képződik nekrotikus sejt, vagy biofilm bevonat. Ezek a bevonatok késleltetik a sebgyógyulást, ezért el kell távolítani őket.
    Mindkét sebtípus esetében gyengéd és alapos sebtisztítást és hosszú ideig tartó sebnedvesítés szükséges NAWAlution seböblítő oldat alkalmazásával. A NAWAlution seböblítő oldat kiváló tisztító hatást biztosít a sebfelületen és a környező bőrön.
    Indikációi: Az akut és krónikus sebek tisztítására és hidratálására. A rátapadó anyag, vagy a kéreg eltávolítása az kötéscsere során.
    Használati utasítás:
    Sebtisztítás: Intenzíven öblítse ki a sebet a NAWAlution seböblítő oldat segítségével. A szennyezett sebek esetén a NAWAlution seböblítő oldat 10-15 percig áztassa (nedves borogatás). A kezelés után nem kell leöblíteni az oldatot (néhány perc alatt megszárad).
    Seb hidratálás: Nedvesítse be NAWAlution seböblítő oldattal a mull lapot, vagy valamelyik intelligens kötszert (habkötszer, alginát lap stb.) cseréljen kötést 2 naponta (vagy ahogy szükséges).
    Használat:
    Terhesség és szoptatás: Nincsenek tapasztalatok a felhasznált összetevők tekintetében genetikai károsodásra, vagy az embrió toxikus hatására. Terhes nőkkel és szoptatós anyákkal kapcsolatos vizsgálatok és hosszú távú tapasztalatok hiánya miatt az NAWAlution seböblítő oldatot csak a legszükségesebb esetben szabad alkalmazni.
    Csecsemők, kisgyermekek, gyermekek: hosszú távú tapasztalatok hiánya miatt a NAWAlution seböblítő oldatot csak a legszükségesebb esetben szabad alkalmazni.
    Ellenjavallat: Ne alkalmazza a polihexanidokkal szemben ismert túlérzékenység esetén. Ne használja anionos tenzidekkel kombinálva.
    Mellékhatások: nem ismert
    Szöveti tolerancia és biokompatibilitás: - nem citotoxikus, - nem irritáló, - nem érzékenyítő, - a granulációs és epitelizációs fázisban nem gátolja a gyógyulást, - bőrgyógyászok által ajánlott termék. Általános biztonsági utasítások: - Külsőleg alkalmazandó. - Nem használható infúzióba vagy injekcióba. - Ne nyelje le. - Használat közben a palackfejet meg kell védeni a szennyeződéstől. - Ha a palack érintkezett a sebbel, vagy szennyeződött, el kell dobni. - A használat után azonnal zárja be a palackot és kerülje a szennyeződést.
    Védje a palackot a napfénytől és a fagytól. Csak sértetlen csomagolású terméket használjon. Gyermekektől elzárva tartandó.
    Szavatossági idő: gyártástól számított 3 év.
    A lejárati időt lásd a terméken. Felbontás után 3 hónapon belül fel kell használni.
  • Cikkszám
    232311
    Tömeg
    300 g/db