Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Éjszakai krém hyaluron komplex-el 50 ml

Éjszakai krém hyaluron komplex-el 50 ml
5 532 Ft
Éjszakai krém hyaluron komplex-el 50 ml
  • Gazdag hidratáló ápolás éjszakára rövid-, hosszú láncú hyaluronsavval és 7 természetes kivonat fitokomplexével. A regeneráló éjszakai krém segít a bőr nedvességtartalmának megtartásában, és támogatja természetes védekező funkcióját. Prémium lipidek, mint a shea vaj, makadámiadió-olaj, esti kankalinolaj, mandulaolaj intenzíven gondoskodik a bőr frissességéről.
    Alkalmazaható érzékeny bőrre is.
    Frissítő illatú termék.
    Összetevők:
    Shea vaj: hozzájárulhat a bőr nedvességtartalmának megőrzéséhez. Az A- és E-vitaminok gyökfogó hatásukról ismertek. Akár aknés, ekcémás és pszoriázisos bőrpanaszok esetén is ajánlatos rendszeres használata. Tartalmaz F-vitamint, mely hiánya könnyen a bőr túlzott szárazságához, nehéz sebgyógyulásához, sőt ekcémás reakciókhoz is vezethet.
    Makadámiadió-olaj: könnyen és mélyen felszívódó olaj, mely jól eloszlatható. Magas olajsav- (tápláló és bőrpuhító) és palmitoleinsav (emberi szervezetben is megtalálható, melynek mennyisége a kor előrehaladtával csökken) tartalmának köszönhetően fokozza a bőr rétegeibe a behatolást. A palmitoleinsav csökkenésével a bőr szárazabbá, vízhiányossá válik. A makadámiadió-olaj összetételénél fogva alkalmas száraz, hámló, gyulladásra hajlamos bőr ápolására, valamint idős érett bőr kezelésére.
    Édes mandulaolaj: az olaj, a növény terméséből nyerhető ki, így nagy mennyiségben tartalmaz zsírsavakat, A, B1, B2, B6 és E vitaminokat. Mivel könnyen felszívódik alkalmas száraz, megviselt, esetleg gyulladt bőrtípusok sima, puha tapintásának visszaadásához. Hidratáló tulajdonságú, képes megújítani a bőrt, visszanyeri természetes fényét.
    Kiszerelés: 50 ml
  • Cikkszám
    105016
    Tömeg
    200 g/db