Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Speciális só krém ekcémára 100 ml

Speciális só krém ekcémára 100 ml
3 429 Ft
Speciális só krém ekcémára 100 ml
  • Intenzív ápoló és hidratáló krém, mely aloe verát, aktív hidratáló anyagokat és értékes növényi lipideket tartalmaz (shea vaj, kakaóvaj, mandulaolaj, vitaminok).
    Tartalmazza továbbá a Golf áramlat sóit és ásványi anyagait. Pótolja a szervet elvesztett tápanyagait és alkalmas különféle bőrbetegségek gyógyítására. Ilyan a neurodermitis vagy ekcéma, pikkelysömör és egyéb gyulladásos viszkető bőrproblémák.
    A krém nem tartalmaz parfümöt és színezéket. Megvédi a bőrt a kiszáradástól, intenzíven hidratálja, simává és rugalmassá teszi a rendszeres használat során. Gyulladás csökkentő, viszketés enyhítő.
    Shea vaj: hozzájárulhat a bőr nedvességtartalmának megőrzéséhez. Az A- és E-vitaminok gyökfogó hatásukról ismertek. Akár aknés, ekcémás és pszoriázisos bőrpanaszok esetén is ajánlatos rendszeres használata. Tartalmaz F-vitamint, mely hiánya könnyen a bőr túlzott szárazságához, nehéz sebgyógyulásához, sőt ekcémás reakciókhoz is vezethet.
    Édes mandulaolaj: az olaj, a növény terméséből nyerhető ki, így nagy mennyiségben tartalmaz zsírsavakat, A, B1, B2, B6 és E vitaminokat. Mivel könnyen felszívódik alkalmas száraz, megviselt, esetleg gyulladt bőrtípusok sima, puha tapintásának visszaadásához. Hidratáló tulajdonságú, képes megújítani a bőrt, visszanyeri természetes fényét.
    Kakaóvaj: a kakaóvaj fenol antioxidánsokban gazdag, mely segít a bőr rugalmasságnak és az egészséges kollagén termelés megőrzésében. Védőgátat képez a bőr felszínén, mely segít megóvni a nedvességet, ezért alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására.
    Kiszerelés: 100 ml
  • Cikkszám
    104781
    Tömeg
    200 g/db