Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Testvaj moringaolajjal- és sheavajjal 200 ml

Testvaj moringaolajjal- és sheavajjal 200 ml
2 286 Ft
Testvaj moringaolajjal- és sheavajjal 200 ml
  • Egzotikus illatú, gazdag textúrájú testápoló, mely normál és száraz bőrre ajánlott. A moringa olaj, shea vaj, jojoba olaj, vitaminok összetétele biztosítja a bőr simaságát, táplálását és a védelmet a kiszáradástól.
    Shea vaj: hozzájárulhat a bőr nedvességtartalmának megőrzéséhez. Az A- és E-vitaminok gyökfogó hatásukról ismertek. Akár aknés, ekcémás és pszoriázisos bőrpanaszok esetén is ajánlatos rendszeres használata. Tartalmaz F-vitamint, mely hiánya könnyen a bőr túlzott szárazságához, nehéz sebgyógyulásához, sőt ekcémás reakciókhoz is vezethet.
    moringa olaj: számos olyan tápanyagot tartalmaz, mely a bőr egészsége szempontjából fontos, többek között kalciumot, vitaminokat (A,C,E,D,B), antioxidánsokat, flavonoidokat, ásványi anyagokat. Az antioxidáns tartalmának köszönhetően anti-aging (bőr öregedés gátló) hatása van. Az antioxidánsok védik a bőr sejtjeit, szöveteit a szabadgyökök romboló hatásától. A moringa magjából nyert olaj halványsárga színű, hidratáló, a bőrt fiatalítja, szépíti, nem hagy maga után zsíros után érzetet.
    Jojoba olaj: természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az akne kezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek lágyító és hidratáló anyag.
    Kiszerelés: 200 ml
  • Cikkszám
    104743
    Tömeg
    200 g/db